Show @ Ampang Point

Adam buat show kat Ampang Point. Hehhe... bukan la masuk contest etc, tapi ada stage kat foyer Ampang Point. Mama saja2 tanya, Adam nak joget tak kat atas tu? Dia angguk. Sibuk buat ultraman dance. Tak peduli la orang lalu lalang yang tengok. Mama ajak g tempat lain pulak, dia jawab, " Lom habis lagi la. Ada lagi ni... ". Hehehe.... 

Alhamdulillah..... saja je minta dia buat. Konon nak help to increase his self confidence. Rasanya xde masalah kot. Happy je dia dance. Papa dia pulak yang lari. Heheh... malu ke? Dia dance cute sangat. Steps tu, dia dah hafal. Tengok dvd. 

Actually, mama rasa, benda-benda macam ni, jangan malu. Selagi anak kita tak buat salah, biarkan sahaja. Ini penting untuk self-esteem dia. Sebab tu la, kadang-kadang mama over protective sikit. Mama nak dia tau, apapun yang dia buat, selagi betul, mama ada. Kalau salah, kena la tegur. 


No comments:

Post a Comment