Jeko And Jeki ( and julie and romeo and snow white... )

Inilah buah hati Adam. Since dia ngaku both kitten ni dia punya, susah la orang lain nak main kalo dia ada.

Ini Jeko.


Ini Jeki.



Ini pula si Snow White yang sangaaaaat la besar. Bulu lebat cam biri-biri. Ini saiz macam anak anjing. Besar. Wow! Ada seekor lagi... er entah baka apa, kucing yang sangaaaat besar juga. Bulu tak panjang tapi memang kalau silap tengok ingat anjing. Taken by anti Nono sebab rumah wan dah ada too many kucing.


Takde dalam picture ialah Julie dan Romeo. Taken to vet by anti and uncle Din. Julie tengah pregnant. Bulan depan, dapat la kitten baru.

No comments:

Post a Comment