Cuti For Today

Hari ni, kita x study apa2. Not even any good conversation masa dlm kereta siang tadi. Mama penat. Redah jem to rumah wan. X prepared nk g rumah wan, so, mama x bw any books pun. Kesian Adam. He keeps asking, mama, nk read peter n jane. Kesian pulak. Kita start esok ye sayang. Mama akan bw buku tu dalam beg. Senang, kalau kita go to rumah wan pun, still bleh baca buku.

Owh... Mama beli a few more things today. Ada puzzle ABC n 123. Ada juga some colouring things utk our next activity. Mesti Adam suka. Mama suka.

Ahaa! Juga dah binding some papers. So, hasil seni Adam xkan lagi terperuk dalam folder. Mama will binding it nicely. So later, someday, kita boleh tgk sama2. Hahaha. Actually teringin juga nak frame kan, dan gantung. Lama dah bercita-cita to have our very own activity room. Tapi, maybe blom masanya. Mama rasa mcm x sempat lagi nk wat semua tu. Sbb, dlm kepala ni, mcm2 benda nk buat. Cuma, rasa mcm x cukup masa je nak buat. Hooooo.... Sometimes i wish that i am a housewife. A loaded one la.... Sbb utk buat macam2 ni, mama need budget sayang. Bestnya.... No time constraints, no budget constraints. Heheh. Berangan. Tapi, sbb angan2 yang tinggi la, we plan so many things for you. Loves Adam!

Hm... Best jugak if one day u know apa mama nk buat kan? Maybe if i can't, someday, Adam bleh buat utk Adam juniour. Wallawehhhh... Ini sudah lebih. Where got Adam juniour? Hhehe

No comments:

Post a Comment